Radyo E-concon

♫♫♪♪♫♫♪♫♫♪♪♫♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♪♪♫♫♫♪♪..Radyo E-concon'u dinlemek için tıklayınız..♪♪♫♫♫♪♪♪♫♫♫♪♪♫♫♫♪♪♫♫♪♫♫♪♪♫♫♫♪♪♫♫

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Yaz Okulunda Ders Almak - Bu süreçte Neler Yapılır - Samet

Merhaba sevgili blog okurları,

Bu yazımda sizlere daha doğrusu yaz okulunda ders alıp, ders programı dışında veya derse gidilmemesi durumunda boşta kalan vaktin nasıl değerlendirilebileceğine dair bazı fikir ve yöntemlerden bahsedicem.

Etkinlik No:1 - Facebook
Facebook genel olarak bir kaç yorum falan filandan sonra sayfa yenile home-profili ikilemi arasından ileriye pek de fazla gidememekte. Bu sebeple facebooku daha verimli nasıl kullanabiliriz bunun üzerinde duralım.
a-) Texas Hold'em Poker
 - Şahsen facede en çok kullandığım applicationdur kendisi. Pokerin gayet zevkli bir oyun tavsiye ederim.
b-) maalesef bir "b" bulamadım

Etkinlik No:3 - Dil Öğrenmek
Bolca boş vakit olduğundan rosetta stone veya tell me more gibi dil eğitim setlerini kullanarak gayet güzel bir dil öğrenim tecrübesi yaşayabilirsiniz, bu programların speking, writing, listening gibi çok yönlü olmaları sebebiyle öğrendiklerinizin sizde sadece survival boyutta kalmayıp, biraz da vocab desteğiyle o dilde sohbet edebilecek kıvama getirebileceğinden şüphem yok

Etkinlik No:6 - Film ve Dizi İzlemek
İmdb top 100den başlayarak, özellikle sadece hollywood sinemasıyla sınırlı kalmayarak bu aleme dalabilir, hatta artık bunlar sarmazsa kitap okumaya bile sarabilirsiniz.

Etkinlik No:10 - Çalışmak
Evet gençler, eğer okul programınız olası kılıyorsa çalışmak güzel olur. Para kazanmanın yanında her türlü iş tecrübesinin bizler için çok önemli olduğunu unutmayalım.

Evet sevgili okurlar, sizlerle vaktim sınırlı olduğu için şu anlık sadece 10 tane farklı etkinlikten bahsedebildim. Daha onlarcasını da bu listeye ekleyebiliriz. Belirtmiş olduğum etkinlikler her ne kadar güzel hoş olsa da ders çalışmayı unutmamanız gerektiğini de sizlere hatırlatmak isterim. Esen kalın.

1 yorum: